64. ročník Malého svrateckého maratonu

V rámci akce „Sportuj s námi“ ČUS uspořádá Jiskra Vír v sobotu 26. srpna celodenní běžeckou akci „Ve Víru běháme všichni 2017“, v rámci které obdrží titul „Nositel tradic Bystřicka 2017“. V 9:30 hodin bude odstartován 39. ročník Běh Vírem mládeže první, tou nejmladší,...

V rámci akce „Sportuj s námi“ ČUS uspořádá Jiskra Vír v sobotu 26. srpna celodenní běžeckou akci „Ve Víru běháme všichni 2017“, v rámci které obdrží titul „Nositel tradic Bystřicka 2017“.

 

64. ročník Malého svrateckého maratonu

V 9:30 hodin bude odstartován 39. ročník Běh Vírem mládeže první, tou nejmladší, ze 13 kategorií, jejichž výsledky budou vyhlášeny od 11:45 hodin Všichni, kdo ukončí svůj závod budou odměněni párkem v rohlíku a limonádou. Pro ty nejlepší budou připraveny věcné ceny. Hlavní běžecký závod, 64. ročníku Malého svrateckého maratonu, bude odstartován ve 14:30 hodin. V 15:00 hodin se na svůj závod, 51. ročníku Běhu Vírem vydá dorost, dívky a chlapci, kteří absolvují trať dlouhou 3 km. V cca 16:15 hodin můžeme očekávat vítěze hlavního závodu. Vyhlášení výsledků se předpokládá v 18:30 hodin. Pozvánku na celou akci najdete v průběhu měsíce srpna na www.virvudolisvratky.cz.

 

64. ročník Malého svrateckého maratonu

Od 11:30 hodin začne prezentace na soutěž „Vírský chilli drak“, která bude zahájena ve 12:00 hodin. Současně bude možno ochutnat, případně zakoupit přípravky, obsahující chilli papričky.

 

64. ročník Malého svrateckého maratonu

Od 9:30 hodin se mohou děti těšit zdarma na skákací hrad. V 11:00 hodin bude zahájen prodej tomboly, kde můžete vyhrát jeden z poukazů HERBSTAERO Brno na vyhlídkový let a další pěkné ceny. Na závěr celého sportovního dne je pro všechny připravena tradiční Maratonská veselice, na které k tanci i poslechu zahraje KAREL GOTT revival Morava s Josefem Boudou a Radkem Vernerem. Po celý den je pro vás připraveno občerstvení.
Pořadatelé prosí o pomoc všechny, kdo mohou podpořit pořádání celé akce. Zároveň nabízejí možnost umístění reklamy v rámci akce, která dobře reprezentuje nejen obec, ale i celou Vysočinu.

Zpět na přehled

Nahoru