Sportovní lokality vyhledáte snadno a rychle

Údolí řeky Svratky je malým sportovním rájem pro vyznavače mnoha outdoorových aktivit. Proto jsme také vytvořili tento web. Pokud ale vaše cesty za sportem míří i do jiných destinací, nainstalujte si užitečnou aplikaci Adrex Places. Najdete zde lokality pro 27 aktivit po celém světe. Jako uživatelé pak můžete i snadno vkládat nová místa.

Loňskou sezónu jsme zaznamenali opakované dotazy na navigaci na cyklo traily a další "body zájmu" ve Víru. Traily jsou značené, ale příjezdové cesty leckdy leží na cizích pozemcích a značení zde není možné. Proto v infocentru Adrex Base Camp vždy doporučujeme použití online map či aplikací. Vedle tradičních platforem Mapy.cz a Trailforks.com lze nyní vyhledávat začátky trailů, ale i mnoho jiných míst pomocí aplikace Adrex Places
Svět se mění, a zatímco před pár lety jsme všichni bloudili s mapami a tištěnými průvodci, dnes, aniž bychom si to příliš uvědomovali, cestujeme a sportujeme s profesionálním IT vybavením. Smartphony koncentrovaly do jednoho zařízení kvalitní fotoaparát, GPS navigaci a počítač, díky kterému můžeme jak vyhledávat, tak vkládat nová a nová místa vhodná pro provozování našich oblíbených aktivit. Lezecké oblasti, potápěčské lokality, bikeparky, vleky, jeskyně… Díky početnému týmu editorů roste databáze spotů i z nejzapadlejších koutů světa neuvěřitelným tempem. Zapojte se i Vy! Registrace je jednoduchá a fungování aplikace přirozené a intuitivní.
Plánujete dovolenou a jste sportovní nadšenec? Stáhněte si aplikaci Adrex Places, vyberte si sporty, které Vás zajímají, vyhledejte si destinaci své cesty a pak už se můžete jen tešit na to, jak parádně a hlavně aktivně svou dovolenou strávíte. 
I Vy se můžete stát spolutvůrci Adrex Places! Vkládáním lokalit pomáháte zmapovat svět extrémních a adrenalinových sportů, zároveň získáváte řadu benefitů v podobě hodnotných cen a odměn pro nejaktivnější editory či tvůrce nejzajímavějších lokalit. Tím nejvýznamějším benefitem pro nás všechny je ale neomezený a jednoduchý přístup k unikátní databázi lokalit. Stáhněte si ještě dnes aplikaci Adrex Places nebo navštivte internetové stránky www.adrexplaces.com.
 

Zpět na přehled

Fotogalerie

Nahoru