Traily Vír otevírají nový úsek

Údolí Svratky je protkáno mnoha stezkami a atraktivními místy, která stojí za to neopomenout při plánování cyklo výletů. Kopané a udržované traily jsou ale pro bikery magnetem. Malých i velkých trailových resortů se u nás staví desítky a díky komplexním službám a zázemí skvěle slouží coby výchozí body pro vaše cyklo zážitky. Vír nezůstává pozadu a i letos nabídne nové kopané úseky trailů.

Od začátku července můžete vyrazit na Sokolí skálu u Věstínka. Z vrcholu je "díky" masivnímu odlesnění výhled na Vír a protější svahy nad Svratkou. Pro cyklisty je jedinou výstupovou cestou svážnice, na kterou se napojíte ze silnice Vír-Rovečné. Než se vydáte do sjezdové části Sokolího Trailu, pročtěte si provozní pravidla a vyhodnoťte soudně svůj cyklistický um. Na fotkách a videu jsou patrné náročnější pasáže v podobě lávek a větších kamenů ve spodní části trailu. Pokud se na ně necítíte, nezoufejte, dají se vždy objet;)

 

SOKOLÍ TRAIL

SOKOLÍ TRAIL - spodní enduro sekce

HAVLŮV TRAIL - nový náročnější úsek

Kompletní informace o trasách, stavu trailů, dočasných omezeních kvůli těžbě apod. zístáte na základně Adrex Base Camp. Zde najdete i cyklo servis a můžete tu nabíjet baterie svých elektrokol, zatímco si budete vychutnávat kávu a prohlížet ladné křivky dřevěného kola Samorost. Na polovinu června je plánováno znovuotevření restaurace Forest Resort. Sokolí Trail tedy můžete vychutnat s kompletním menu:)

Zpět na přehled

Nahoru