Turistické informační centrum Vír

Přestože se jedná o poměrně malou obec, patří Vír a blízké okolí mezi velmi populární turistické destinace a informační centrum, si alespoň dle našeho názoru, zaslouží. Nechceme ale provozovat jen další sterilní místo plné letáků. Hodláme poskytovat opravdu objektivní...

Přestože se jedná o poměrně malou obec, patří Vír a blízké okolí mezi velmi populární turistické destinace a informační centrum, si alespoň dle našeho názoru, zaslouží. Nechceme ale provozovat jen další sterilní místo plné letáků. Hodláme poskytovat opravdu objektivní a aktuální informace, což nejde bez intenzivní spolupráce s ostatními podnikatelskými subjekty a nekomerčními organizacemi, které se v regionu o turisty a jejich program starají. A právě proto v těchto dnech kontaktujeme všechny hotely, penziony, hospůdky, občerstvení a další turisticky atraktivní cíle v blízkém okolí, abychom nejpozději do 1.7.2018 vytvořili opravdu “čerstvou nabídku” regionálních služeb.

I když se snažíme hledat opravdu pečlivě, je možné, že nám některé informace uniknou. Proto pokud jsme vám v těchto dnech neoslovili, neváhejte a kontaktujte nás na čísle 566 566 566 nebo na emailové adrese info@udolisportu.cz, abychom informace o vaší nabídce co nejrychleji doplnili. Veškerá prezentace na našich stránkách i fyzicky v infocentru je samozřejmě bezplatná.

Stejně tak budeme rádi distribuovat i vaše tiskoviny, letáky a reklamní nabídky, které mají jakoukoliv hodnotu pro turisty v našem nádherném regionu. Není nic jednoduššího, než se za námi zastavit v Adrex Base Campu na adrese Vír 173Otevřeno je každý den od 9 do 18 hodin. Těšíme se na Vás!

Zpět na přehled

Nahoru