Unikátní sbírka ledových zbraní je k vyzkoušení v "bejzu"

Ať už do Víru pojedete na ledovou stěnu, nebo budete mít jen náhodnou cestu kolem, návštěvu Adrex Base Campu si určitě nenechte ujít. Nikde jinde nenajdete cepíny a mačky všech světových výrobců na jednom místě vedle sebe. Vše si následně můžete za velmi přátelské ceny půjčit a v praxi vyzkoušet na ledové stěně. Pokud by nebyla volná kapacita na stěně, můžete využít důmyslně postaveného stojanu a zkoušet geometrie cepínů a upnutí maček v teple půjčovny.

Test centrum a půjčovna Adrex Base Camp je připraveno obsloužit všechny vaše online i telefonické rezervace ledových zbraní a v maximálně pohodovém režimu je i předat. Můžete si zvolit výdejní okénko či nastevřené dveře. Nabídka cepínů a maček je opravdu široká: AUSTRIALPIN, BLACK DIAMOND, CASSIN, CLIMBING TECHNOLOGY, DMM, EDELRID, GRIVEL, ICE ROCK, PETZL, ROCK EMPIRE, SIMOND, SINGING ROCK a STUBAI. Na detailní popis modelů se podívejte zde. Typově tu najdete i turistické a skialpinistické cepíny. Kompletní set (pár maček a cepínů, sedací úvazek a přilba) zapůjčíte za 250 Kč na 4 hodiny. Pokud plánujete vyrazit na ledy mimo Vír, bude Vám účtováno 500 Kč za den lezení.

Zážitek z lezení na zaledované skále je úžasný pro začátečníky i zkušené lezce, kteří se do Víru pravidelně a rádi vracejí:)

Zpět na přehled

Fotogalerie

Nahoru