Novinky v údolí sportu v roce 2018

Poslední hodiny roku 2017 bychom chtěli využít pro představení několika zásadních novinek, které nás v roce 2018 v údolí sportu čekají. Tou asi nejzásadnější pro náš projekt bude otevření sportovního centra s názvem Adrex Base Camp, které je naplánováno na 1.května...

Poslední hodiny roku 2017 bychom chtěli využít pro představení několika zásadních novinek, které nás v roce 2018 v údolí sportu čekají. Tou asi nejzásadnější pro náš projekt bude otevření sportovního centra s názvem Adrex Base Camp, které je naplánováno na 1.května 2018! To představí celorepublikově unikátní koncept test centra sportovního vybavení, ve spojení s klasickou půjčovnou a turistickým informačním centrem. Testovat a půjčovat se budou špičková kola, lezecké mačky a cepíny, lyže a běžky, vodácké potřeby nebo vybavení na zdejší via ferraty. Od května se rozjede i “Outdoor Shuttle”, který vás na všechna sportoviště v okolí Víru pohodlně doveze! Více informací o Adrex Base Campu najdete na nedávno spuštěných stránkách Adrex.cz…

Neméně důležitou událostí v nadcházejícím roce by mělo být zahájení rekonstrukce sportovního areálu v “Ledničkách”, kde by mělo v dohledné době vyrůst moderní víceúčelové hřiště s krásně upraveným okolím. Takzvané “Ledničky”, tedy část obce, kam za celou zimu nedopadne ani jediný paprsek slunce, jsou hlavně pro zimní aktivity ideální lokalitou, která si takovouto pozornost bezesporu zaslouží.

Rekonstrukcí prochází také zázemí pod ledovou stěnou! Zdejší “Krabička”, jak je budova pod skálou familiérně nazývána, mění vzhled již po několikáté v řadě. Tentokrát to ale snad bude definitivní a již brzy se tak horolezci mohou těšit na zbrusu nové toalety, sprchu a posezení s úžasným výhledem. Teď už jen aby začalo konečně mrznout!

Zkrátka a dobře, ve Víru to letos žilo a v příštím roce bude žít ještě o dost více. Rok 2018 bude plný novinek a my vám do něj přejeme hodně štěstí a zdraví, a aby se vám i vaše plány a sny podařilo realizovat!

Zpět na přehled

Nahoru